Lidt om os

Lidt om os

Pia Krebs og Birgitte Echwald står bag Kennel Hunter.

Vi har begge haft med hunde at gøre i hele vores voksenliv og en stor del af barndommen.

Vi træner og bruger vores hunde til markprøver og opsamlinger på jagter, og lægger stor vægt på at vores hunde fungerer arbejdsmæssigt, men lige så vigtigt som velafbalancerede familiehunde hjemme i stuen og hvor vi ellers tager vores hunde med på tur.

Vi mener, en fysisk og psykisk sund hund er en afgørende forudsætning for en god jagt-, markprøve, familie- eller brugshund.

Vi laver i ny og næ et kuld hvalpe, hvor vores mål er at avle velfungerende, sunde hunde, som kan begå sig både som familie, jagt-, markprøve- eller anden form for brugshund. Derfor fødes og bor de hvalpe vi avler i vores køkken, hvor de indgår i vores daglige liv på alle måder, og hvor vi gør alt vi kan for at stimulere hvalpene på bedste vis inden de drager videre til gode hundehjem.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at høre mere om vores hvalpeplaner og vores avlsarbejde.

Pia
Pia’s forældre havde udstillings/jagthunde og Pia deltog allerede fra barndommen på markprøver og udstillinger sammen med sine forældre. Jagtinteressen førte til at Pia fik jagttegn som 16 årig, og som 17 – årig fik Pia sin første ruhårede hønsehund, som blev udstillet og ført på vinderklasse på markprøver.

Hunde og jagt har altid fyldt meget i Pia’s liv og Pia har trænet og brugt både stående hunde, ft-springerspaniels og terrierer til jagt, udstilling og markprøve. I 1997 fik Pia sin første labrador og de har siden været den primære hunderace i huset. Alle ført på jagt og markprøver.

Pia's første kuld under kennelnavnet "Kennel hunter" kom til i 2004.
Birgitte
Birgitte voksede op med labrador i sin barndom. I 1989 fik Birgitte sin første hund, en flatcoated retriever, som blev trænet til redningshund og lydighedsprøver. For ca. 15 år siden begyndte Birgitte også at apportere på jagt med sine hunde og stillede på markprøver. I 2008 kom Chili - en labrador - til flokken og var Birgittes første hund i vinderklasse. Siden er der kommet flere lab'er til :)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.05 | 22:12

Vi havde æren af at lære Lakrids at kende, da vi lånte hende i en periode. Ja, hun var en god familiehund.

...
29.05 | 00:42

Vi har da selv været flittige :). Synes det passer til vores kennel :). Kan du lide det?

...
27.05 | 23:40

Der er nok nogen som har været flittige - hvem mon der har lavet det logo for jer

...
23.12 | 15:45

Womba som helt lille, i dag 6 1/2 år, tak for hende en perfekt makker på jagt. hilsen Flemming Rødekro

...
Du kan lide denne side